Aspiranten

Leeftijd:

16 - 18 jaar

De aspi’s spelen wat uitdagendere spelen op zondag. Zij kunnen namelijk bijna alles aan. Deze zondag begint om 14u en eindigt om 19u. Op sommige zondagen eten ze gezamelijk met heel de groep iets lekkers. Dit laat de leiding zeker en vast op voorhand weten. Op kamp gaan zij op tweedaagse, net zoals de andere oudste afdelingen.

Wat vooral belangrijk is voor een aspirant, is dat we ze helemaal klaarstomen om leidster te worden. We laten ze al stukjes proeven van wat ze kunnen verwachten. Zo moeten ze bijvoorbeeld 2 zondagen al leiding geven aan een van de andere groepen.

Elke 2 jaar wordt er een buitenlands kamp georganiseerd voor de aspiranten. Hiervoor zullen ze dan ook wat geld moeten verdienen door veel activiteiten te organiseren.

Zo organiseren de aspiranten elk jaar Suck My Cocktail samen met de aspiranten van de jongenschiro, voorzien ze een leuke activiteit op zaterdagnamiddag van het groepsweekend én organiseren ze een extra activiteit. In het jaar van het buitenlands kamp zullen er zeker en vast nog enkele bijkomen.